Klinika unikali savo specialistais, teikiamų paslaugų įvairove ir artimu ryšiu su pacientu. Mums rūpi paciento fizinė ir psichinė savijauta, todėl didelį demesį skiriame gydytojų ir slaugytojų profesionalumui, aptarnavimo laikui ir kokybei, rodome ypatingą dėmesį ir rūpestį kiekvienam iš Jūsų.

Baltų šeimos klinika siūlo šeimos gydytojų, odontologų, ginekologų, kineziterapeutų, implantologų, burnos higienos, psichologo, psichiatro ir kitų gydytojų specialistų paslaugas. Mes galime Jums suteikti savalaikį ir kokybišką gydymą bei padėti rūpintis savo sveikata.

Teikiamos paslaugos ir konsultacijos:

Šeimos gydytojai – pasiruošę padėti kiekvienam pacientui su dideliu rūpesčiu bei empatija. Gydytojai nuolat kelia kompetenciją ir dalyvauja įvairiuose kvalifikacijos kėlimo kursuose bei seminaruose.

Odontologija – patyrusi specialistų komanda atlieka ne tik dantų gydymo procedūras, bet ir teikia burnos higienos, protezavimo, implantavimo paslaugas. Taip pat, siūlome vaikų ir suaugusiųjų dantų profilaktikos paslaugas (pvz. silantavimas).

Kraujo tyrimai – atliekame plataus spektro profilaktinius ir diagnostinius kraujo tyrimus, galėsite rinktis pavienius tyrimus arba tyrimų paketus.

Skiepai – mokamos ir nemokamos paslaugos – skiepai vaikams bei suaugusiems. Profilaktiniai patikrinimai – atliekame profilaktines programas (VLK finansuojama profilaktika).

Pažymos – išduodame Jums reikalingas pažymas: darbuotojų, vairuotojų, įsigyjančių ginklą ir kt. Ambulatorinės slaugos paslaugos namuose – vykstame į pacientų gyvenamąją vietą ir užtikriname visapusišką sveikatos priežiūrą.

Kineziterapija – klinikoje dirba profesionalūs kineziterapeutai, kurie teikia reabilitacijos paslaugas, sprendžia problemas privačiuose vizituose, veda asmenines arba grupines mankštas.

Ginekologija – specialistai suteiks savalaikį gydymą, priežiūrą ir konsultacijas visoms moterims, taip pat rūpinsis nėščiųjų ir vaisiaus sveikata.

Nevaisingumo gydymas – specialistas iš Latvijos konsultuoja bei gydo poras, negalinčias susilaukti atžalų.

Psichikos sveikatos centras – psichiatrų, psichologų ir psichoterapeutų komanda rūpinasi Jūsų psichine ir emocine sveikata.

Echoskopija – atliekame echoskopijos tyrimus, kurie yra itin efektyvus diagnozuojant daugelį plika akimi nematomų sveikatos sutrikimų. Neurologija – neurologai diagnozuoja ir gydo galvos bei nugaros smegenų bei periferinių nervų patologiją, konsultuoja įvairiais klausimais susijusiais su kasdiene Jūsų savijauta.

Kardiologija – konsultuojame ir atliekame tyrimus susijusius su širdies veikla – profilaktiškai ir esant nusiskundimams, gydome širdies ir kraujagyslių ligas, esant poreikiui – bendradarbiaujame su trečio lygio ligoninėmis.

Reabilitacija – teikiame reabilitacijos paslaugas po traumos, ligos, sužalojimo ar operacijos.

Baltų klinikos gydytojai ir slaugytojai pasirūpins Jūsų ir Jūsų šeimos sveikata, atsakys į turimus klausimus, suteiks būtinąją pagalbą ir konsultacijas bei, esant poreikiui, nukreips tolimesniam gydymui.

Kodėl Baltų šeimos klinika?

BK-icon-storos_kvalifikuoti_speciialistai_balta_copy_2

Kvalifikuoti specialistai

Baltų klinikos gydytojai turi sukaupę ilgametę patirtį bei nuolat kelia savo kompetenciją.

BK-icon-storos-2_daugiafunkciskumas_copy

Daugiafunkciškumas

Vienoje vietoje galite gauti įvairias medicinines paslaugas ir gydymo metodus.
BK-icon-storos_erdvus_parkingas_copy

Erdvus parkingas

Visada rasite kur pastatyti automobilį. Baltų klinika pasirūpino patogia ir erdvia automobilių stovėjimo aikštele.
BK-icons-sausis_naujausios technologijos copy

Naujausios technologijos

Visuose Baltų klinikos procedūrų kabinetuose naudojamos pažangios ir modernios technologijos.